Грозен екшън и то отново с участието на човек от  "Отровното трио" се разигра тази вечер на протеста в столицата, видя репортер на БЛИЦ.

Полицията спаси млад мъж, опитал да контрира аргументите на адвокат Николай Хаджигенов и му зададе въпрос - за какво протестирате?

Това отключи гнева на адвоката и той се насочи към младия мъж, задействаха се и други хора около него и започнаха да го блъскат. 

За да не се стигне до ескалиране на напрежението, се наложи да се намеси полиция, която изведе мъжа на безопасно разстояние. 

Случаят поразително напомня друг отпреди няколко дни. 

Момче поиска оставката на Радев и ето какво му се случи пред очите на Бабикян ВИДЕО

Тогава пред очите на Арман Бабикян от "Отровното трио" побеснялата тълпа нападна младо момче, което настояваше за оставката на Румен Радев. 

От разпространено във фейсбук видео стана ясно още, че младежът дори е бил ударен от няколко протестиращи, които не одобрили искането му за оставката на държавния глава.

При опит да се намери отговор на въпроса защо това момче е било изритано от протестиращите, Арман Бабикян, част от т.нар. "Отровно трио" и един от инициаторите на протестите, тогава отказа да даде каквото и да е обяснение за инцидента.

А ето какво се случи тази вечер в столицата, кадрите са заснети от нашия фоторепортер Георги Колев, който е на мястото на протестите:ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ