"Най — важното е, че никога да не се похапва на крак. Може да отделя само 15 минути, но ще е за обяд. През това време няма да гледам в компютъра, да говоря по телефона или да се занимавам с нещо друго”, казва прочулата се с ефикасната си диета пловдивска депутатка Петя Раева, цитирана от „Телеграф”.
В режима си на разделно хранене Раева не смесва плодове, белтъчини и въглехидрати и поддържа перфектна фигура с оптималните за ръста й 65 килограма.<br /> <br /> <br /> <br /> Какво е примерното меню на Петя Раева:<br /> <br /> <br /> <strong>Ден 1</strong><br /> <br /> Закуска в 8 часа: Парче шунка и варено яйце. Напитка &mdash; айрян.<br /> Плод преди обяд към 12 часа: Банан<br /> <br /> Обяд в 14 часа: 200 грама пилешка пържола и задушени тиквички (за спазващите пости може картофи на фурна или ризото)<br /> <br /> Вечеря в 19 часа: Порция паста с домати и босилек около 250 грама. Напитка&mdash;1 чаша вино.<br /> За лягащите си късно след полунощ: Чаша чай и една ябълка<br /> <br /> <strong>Ден 2</strong><br /> <br /> Закуска в 8 часа: Една препечена филийка, намазана с масло, може и със зехтин, и поръсена с чубрица или друга подправка<br /> <br /> Плод преди обяд към 12 часа: Портокал<br /> <br /> Обяд в 14 часа: 250 грама задушени зеленчуци със синьо сирене или пармезан. Напитка&mdash;айрян или чаша вино.<br /> <br /> Вечеря в 19 часа: Малка пица със зеленчуци, но без месо, кашкавал и сирене<br /> <br /> За лягащите си късно след полунощ: Чай и една круша<br /> <br /> <br /> <strong>Ден 3</strong><br /> <br /> Закуска в 8 часа: Макарони със стевия<br /> <br /> Плод преди обяд към 12 часа: Киви<br /> <br /> Обяд в 14 часа: 250 грама леща и филия хляб<br /> <br /> Вечеря в 19 часа: 250 грама печена риба със зеленчуци. Напитка&mdash;чаша вино.<br /> <br /> За лягащите си късно след полунощ: Чаша чай и една ябълка<br /> <br /> <br /> Петя Раева стриктно спазва още едно правило &mdash; да пие повече течности и особено вода през деня. По думите й консумира поне 2 литра. Айрянът и чаят също са от любимите й напитки.<br /> <br /> <br /> <br /> <br />