В средата на март (16.03) прокуратурата пусна записи, на които се чува как един от бившите шефове на ВИС – 2 Красимир Каменов – Къро обсъжда с други хора как ще бъдат дадени пари, които ще бъдат платени за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев и на висш полицейски служител.

В първия файл Къро говори за "Продължаваме промяната" (ПП): Е, тия са малоумни, казвам ти - "Промяната". Каквото кажеш, това ще направят. Не са мои хора, ама са много… в друг свят живеят тези хора.

Файл, озаглавен "Къро ПП ДБ", Красимир Каменов отново говори за политика:

Къро: Ако случайно нещо не стане, пак идват ония идиоти моите…?

Мъж: Кои?

Къро: Ми, ПП-то и ДБ-то. Те са идиоти.

Мъж: А, да, да, да, да…

Къро: Те ще го разкъсат. Малко са непохватни, де…

Борисов предава Гешев от страх от Магнитски, Горанов вече е предаден и ще предаде Борисов

В друг запис се обсъждат актуални въпроси около санкциите "Магнитски":

  • …и то ти правят нещо да ни покажат, то всеки го… Хубавото е, че са казали на Бойко, че в другия "Магнитски", ако не сменят Гешев, ще бъде той. Щото той Влади Горанов ги е земал тез пари от Черепа, ама къде ги е носил? Нали се сещаш…
  • Дето вика, че не се познават.
  • Да, Влади Горанов със сигурност ще го изпържи, аз, тъй като го гледам, той на един шамар душичка носи. В момента Гешев е на една крачка да задържи Бойко.
  • Мислиш ли?
  • Защо Бойко го е предложил за разменна монета срещу американците. Ама те не искат Гешев. Един задържат ли, те са такива отрепки…
  • Той ще си тръгне, нали? – И ще почнат да се пържат един друг от страх ще се редят. Щото нали знаеш, те не са уличници или бандити, а хартиени тигри.

Дотук повечето пророчества на покойния Къро се сбъднаха. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук