Мъж обикаля различни фейсбук групи и се представя за педиатър. Предлага безплатно съветите си на майки и твърди, че може да помогне по всяко време. 

Ако някоя от тях, обаче, се излъже и тръгне да си пише с него, той отклонява темата към това какви са гърдите й и дали случайно не познава майки, бременни или кърмачки с голям бюст. За това разказва във Фейсбук потърпевша майка. 

По думите й мъжът се казва Теодор Станев. Тя му писала една вечер, притеснена, че детенцето й има проблем. Вместо да й отговори, той я питал дали кърми, а когато тя му казала, че не, поискал да го запознае с майка, която има големи гърди и кърми. 
От коментар на други майки под поста става ясно, че същият мъж се е представял и за рехабилитатор. На една от профилните си снимки той е с бяла престилка, но при увеличение на фотографията, се вижда, че надписът върху нея е на... завод за цимент."Ммм, дааа. Този същият, се представяше за жена, доц. доктор и предлагаше помощ на майки за кърмене в групите за кърмачки, ама много бързо го изловихме, че е перко и след многократни сигнали към ФБ, най-накрая го блокираха.

Сега се представя за педиатър, явно", разказва друга, потърпевша майка. Трета разказва, че в някои от групите фигурирал и под женско име.