Тийнейджърка с амбиции за светска слава е изгората на Спас Чоков. 19-годишната столична бръмчалка Никол Кристи се радва на лукс и глезене от страна на големия син на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков. Именно тя е любовницата, по която Спас Чоков профука хиляди левове на екзотична екскурзия в Бали.
През ноември миналата година самият той се похвали с кадрите от почивката си, като пусна и мистериозно видео. На него се вижда как слабичка секси мацка танцува само по прашки в стаята му, докато дърпа завесите на френските прозорци, пише toppresa.bg.

След като новината за гаджето му обиколи медиите, Спас скри видеото от профила си. Затова пък Никол Кристи го е публикувала сама в своя, както и поредица със снимки върху слонове от Бали. Фотосите са аналогични с тези на Спас и е ясно, че са правени в един и същ момент. На Бали влюбените пояздиха и къпаха слонове, целуваха се с камили и омачкаха скъпото спално бельо в луксозното си бунгало.

Спас Чоков направо си загубил ума по младичката и отракана столичанка, която е от средите на Ася Капчикова и гримьора Цецо Андреев, разкриват приближените му. Напоследък все по-често разпитвал за модата сред годежните пръстени с диаманти, което впечатлило силно обкръжението му. Явно планира да се обвърже сериозно за малката бръмчалка.

Оказва се, че Никол Кристи е прекарала и коледните празници със Спас в лъскаво заведение заедно с Лидка Скалата и други известни силиконови фурии. Това се вижда от снимките, където двамата са прегърнати.

След поредицата почивки двамата се поразходили до семейната вила на Чокови край язовир „Доспат“, където Спас доскоро водеше бившата си приятелка Бояна. Познатата като Малкото коте на Валери Божинов русокоса красавица от „София: Ден и нощ“ далеч не се държеше толкова фриволно, колкото Никол Кристи. Бояна едва си позволяваше свенливо да прегърне Спас по време на светски събития, за да избегне медийния шум.

Затова пък малката бръмчалка Никол Кристи твърдо заявява отношенията си с Малък Чоков, като позира разкрачена на прословутия му бял мерцедес с тузарски номер. Същия мерцедес, но черен, има и братът на Спас – Мартин Чоков, който бе осъден заедно с татко Чоков на 4 години затвор за изнудване на жителите на Галиче. Макар присъдите на Мартин и Ценко Чокови да не са окончателни, проблемите с Темида свалиха от власт фамилията.