Смисълът на думата "грях" е пропускане на целта. Преди да извърша нещо е добре да размисля. Преди да кажа нещо е добре да размисля. Аз съм нетърпелива и страстна. Говоренето е сребро, а мълчанието - злато. Това каза актрисата Ирен Кривошиева в откровено интервю пред Мон Дьо по Нова тв.

Попитана дали се определя като грешна след шест брака, пет развода и извънбрачно дете, тя отговори: "Това е минало и е простено. Господ е милостив, за разлика от нас. Аз не търся прошка от хората, а от себе си към хората. Въвличам хората в собствената си история и след това страдам, че се интересуват от нея."

Тя определи емоциите си към Стефан Данаилов като "страст, увлечение и амбиция".

"Не вярвам в многото безброй жени, които са били влюбени в него. Те са били увлечени по него. Той има едно качество - когато влезе в стая с хора, всичко замлъква и дъхът спира, а когато излезе дъхът излиза. Това е Божи дар и синът ми го има също. Сега, не зная аз какво имам. Това, което чувствах тогава е това, което обясних", каза Кривошиева.

Майката на единственият син на Ламбо разказа за първата им среща.

"Бяхме на варненския фестивал и получих златна роза. Той беше с Борис и също получи награда и трябваше всички да се наредим на сцената. Не казах на никого "добър ден" и "здрасти" и той каза: "Ей тия младите никога не поздравяват". Това е първата ми среща с него", сподели тя. 

"Ние сме снимали филм, който никога не излезе. Много размислям тази дума "любов" напоследък. Аз имам много особено отношение към детето и онова, което човек оставя след себе си. Беше повече амбиция, отколкото любов. Внимавам какво казвам, защото го няма в момента. Истината, въпреки че аз твърдя че говоря истина, е различна. Всеки прави свой извод и своята истина", допълни Кривошиева. 

"Не зная дали съм си взела поука от отношенията със Стефан, но май сега съм по-търпелива. Ако аз живея постоянно с мисълта, че съм грешница, не мога да извърша нищо в този живот. Имаше много дълбока и искрена прошка преди да си отиде. Дано да ми е простил", каза тя. 

Ирен сподели, че ако сега има минута насаме с покойния Ламбо, няма да му каже нищо: 

"Ще мълча. Аз обикновено мълча. Всичко му казах, говорех постоянно. Аз казах и той го чу."