Приключи сезон 2 на риалитито "Маскираният певец". И последният образ в шоуто излезе на светло. Победителят тази година в предаването е Баба Яга, а под маската бе Боби Турбото. 

Призът бе връчен от миналогодишният победител Михаела Маринова, която тогава се подвизаваше в образа на Гарванът.

"Огромно благодаря, че ме поканиха в този формат. Мерси на всички, които се грижеха за мен 3 месеца. Хората, които коментираха, ме държаха във въздуха тези три месеца", каза той.


До финалната тройка, която днес се бори за вота на зрителите, стигнаха Хищницата, Баба Яга и Булката. Вече е ясно и кои звезди се криеха зад техните образи, а именно - Хищницата - Християна Лоизу, Булката - Невена Цонева и Баба Яга - Боби Турбото.

Втората позиция остана за Булката. След като тя свали маската си и каза няколко думи, на сцената излезе продуцентът на риалитито Магърдич Халваджиян, който разкри шокиращи подробности за смъртта на бащата на Невена Цонева часове, преди тя да излезе на сцената на "Маскираният певец".
 

На трето място остана Хищницата, която бе един от най-неразгадаемите образи по време на цялото предаване. Победителката от Х фактор Християна Лоизу се подвизаваше в палавия образ.

Първи на сцената тази вечер излезе специалният гост в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше актьорът Филип Аврамов.

 Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, спечели бурните овации на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings – „Volare" и „Buleria“, а опитните следователи успяха да разпознаят Влади Априлов, скрит зад атрактивния костюм.

Устремена към победата, Хищницата изпълни едно изключително парче на кралицата на соул музиката с необятен талант и неподражаем глас Арета Франклин – „Think“.

„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя. Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път“, сподели Хищницата

Зловещата фея с голям нос Баба Яга също се впусна с много желание и ентусиазъм в тройния дуел като избра за свое първо изпълнение песента на американската хеви метъл банда Twisted Sister – „We're Not Gonna Take It“.

„Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и зловеща, а весела и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „Маскираният певец“. Най-трудно ми беше да се крия. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме подкрепят!“

С излизането си на сцената Булката смени рязко настроението на сцената и в залата като извиси глас с дълбоко емоционалната и прочувствена народна песен „Не казвай, любе, лека нощ“.

„Признавам, че много се забавлявах. В началото не знаех как да крия от близките си, нито как да коментирам шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм благодарна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз.

Не бих заменила „Маскираният певец“ с нищо друго! Булката ще пее за победа!“, категорична бе тя.

Готова да покаже целият богат диапазон на феноменалния си глас Хищницата хвърли ръкавицата на конкурентите си с невероятното изпълнение на песента на музикалната икона Whitney Houston „One Moment In Time“.

Енергичната Баба Яга прие предизвикателството и реши да плени публиката с оперната класика на легендарния тенор Лучано Павароти „'O sole mio“.

За първи път пък тримата герои изпяха обща песен на сцената, а именно класиката на Дони и Момчил - "Шапка на Цветни петна".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!