"С риск да разочаровам много от приятелите си тук: Не вярвам, че тези, които искат властта сега, мислят за доброто на България. Защото, ако мислеха за доброто на България, щяха да изчакат изборите, а не да организират стихийни безредици и протести с абсолютно неясни желания на участващите в тях 9 месеца преди избори". Това споделя във Фейсбук Боян Лазаров, копирайки поста на една от най-добрите хореографки у нас Мила Искренова.

"Ако властта падне сега, ще се създаде служебен кабинет в рамките на 1-2 месеца, в периода на най-тежките есенни или зимни месеци.

И то в момент, когато има опасност от зараза. В момент, в който се очаква икономически спад и кризата вече настъпва. В момент, в който към България се гледа с особено внимание отвън.

Участниците в тези протести имат разнородни желания, ако изобщо знаят какво точно искат, освен да свалят "мафията". Бих им казала, че мафията е толкова дълбоко вкоренена в манталитета на нацията, че ако искат да я изметат тук ще останат само бабите им.

Едни искат да пуснат дискотеките и баровете, други са националисти, трети искат мутрите да напуснат (каквото и да значи това), изпълнявайки интересите на други мутри....

Четвърти са отишли да повикат на площада, разхождайки кучетата си.

Пети протестират , защото им е скучно.

Шести са почтени хора, които мислят, че смяната на властта ще оправи живота им (каквото и да значи това).

Съжалявам, скъпи приятели, но помня много добре протестите от 2013. Сегашните са съвсем различни и аз не мога да се отъждествя с тях. Резултатът от всичко това ще бъде доста смущаващ. Но, за да познаем някого трябва да вкусим плодовете му.

Бъдете щастливи! И като изгоните мафията ми се обадете да се похвалите!", пише още в поста на Искренова, който е споделен от Лазаров.