Собственикът на вестник "Труд" Петьо Блъсков пристигна с камион и хамали, които да натоварят вещите от редакцията на улица "Лъчезар Станчев'7".


Изнасят всичко от помещенията, в които се намира редакцията на вестник "Труд". Това се случва под зоркия поглед на полицаи. Нещата от редакция се товарят в бусове. 

Все още няма и достъп до сайта на вестник "Труд" след снощната хакерска атака. Новият брой излезе по вестникарските бутки със заглавие "Убиват Труд"и снимки на предполагаемите извършители.

След спор около наемите на изданието и влязла в сила заповед, журналисти и ръководство трябва да сменят офиса, а новият им дом ще бъде на улица Христо Белчев, близо до СБЖ.

От Министерството на културата уточниха по-рано, че дружеството "Южен кръст" дължи над 235 000 лева неустойки и невъзстановени консумативи за ползването на помещенията, в които се намира редакцията на вестника.

Вчера полицаи нахлуха в редакцията със заповед да напускане. Журналистите от медията я бойкотираха до приключването на броя.