Предварителната продажба на IMPT - новата криптовалута за компенсиране на въглеродните емисии ще приключи по-рано от планираното, на 11 декември. И тя приключва със стил, набирайки повече от $14,7 млн. долара от трейдъри от цял свят. 

Ще разгледаме какво представлява проектът Impact (IMPT) и едноименният токен, какво го прави толкова доходоносен и как успяха да си осигурят толкова много партньорства с някои топ марки.

Какво е IMPT?

IMPT.io е ново поколение криптопроект. Основният му фокус е намаляването на въглеродните емисии чрез използване на въглеродни кредити и нова социална мрежа, целяща да насърчи потребителите да споделят своите резултати в намаляването на въглеродния отпечатък. 

Чрез авангардно използване на блокчейн технологията платформата ще предоставя на своите потребители проверяем въглероден кредит. По този начин тя ще елиминира риска от измами, които тормозят индустрията за намаляване на въглеродните емисии. 

С наближаването на края на предварителната продажба Impact Project обяви партньорства с повече от 25 000 световни марки. По този начин проектът ще достигне до по-широка аудитория. 

Екипът, който стои зад проекта, е съставен от лидери в индустрията и технологични гурута с десетилетия опит. Подобна прозрачност повишава стойността на IMPT. 

Предвид факта, че предварителната продажба приключва само след няколко дни, нека разгледаме за последен път как да закупим токена IMPT.

Как да си закупим токени IMPT от предварителната разпродажба – ръководство за начинаещи

Токенът IMPT се стреми да бъде една от най-добрите криптовалути на пазара и може би наистина ще успее да го направи. Прегръщането на зелената кауза за компенсиране на въглеродните емисии и установяването на партньорства с толкова много утвърдени компании със сигурност са стъпки в правилната посока.

Стъпка 1 – създайте криптопортфейл

Токенът IMPT е базиран на Ethereum. Затова, за да получите последен шанс да участвате в предварителната продажба на токена, ще ви е необходим крипто портфейл като MetaMask или Trust Wallet. 

За да създаде такъв, инвеститорът трябва да се сдобие с разширение за браузър или с мобилно приложение. Това прави MetaMask перфектният избор, тъй като поддържа и двете. Trust Wallet е ограничен до мобилно приложение. 

Изтеглете го и го настройте. Това е доста лесен и интуитивен процес. Имайте предвид да съхранявате кода за възстановяване на сигурно място.

Стъпка 2 – закупете ETH или USDT

IMPT е ERC-20 токен, така че трябва да бъде закупен с Ethereum или USDT. Така че, за да хванете последния влак към предварителната продажба, трябва да закупите един от двата токена възможно най-скоро. Ethereum е доста лесен за намиране, тъй като можете да го закупите от всяка платформа. Все пак най-добре се насочете към eToro или платформата на предварителната продажба на IMPT, където можете да го купите чрез Transak или кредитна/дебитна карта.

Минималната сума за покупка на IMPT е 10 токена, които ще ви струват само $0,18. Като актив, базиран на ETH, IMPT има такси за покупка. Не забравяйте да ги изчислите, заедно с разходите за токените, които искате да закупите. 

След покупката настройте крипто портфейла си на ETH (или USDT) и ги изтеглете в портфейла си. Ако купувате ETH от платформата IMPT, свържете портфейла си с нея преди това. Ethereum токените ще се появят в портфейла, след като бъдат закупени.

Стъпка 3: Свържете портфейла

Свързването на избрания от Вас портфейл с платформата за предварителна продажба е лесен процес. Отидете на IMPT.io, натиснете бутона "Свържи портфейла", изберете Wallet Connect (или конкретно MetaMask, ако използвате този портфейл) и след това потвърдете връзката от разширението на браузъра или мобилния ап. 

 

Стъпка 4: Закупете токени IMPT

Сега просто трябва да си купите жетони... ако са останали такива. Изберете метода на плащане (ETH или USDT), изберете броя токени, които искате да закупите, и кликнете върху "Convert USDT" или "Convert ETH". След края на предварителната продажба ще се проведе събитие за генериране на токени (TGE). На него инвеститорите ще получат своите IMPT токени.

Край на предварителната продажба

Предварителната продажба на IMPT ще приключи по-рано от планираното. Зелени инвеститори се включиха в продажбата на IMPT, набирайки повече от $14,7 милиона долара за изграждането на проекта. 

В понеделник, 12 декември, ще се проведе TGE, на която ранните инвеститори ще получат своите токени. 

https://twitter.com/IMPT_token/status/1600113188913168391?s=20&t=hx1beeXdlm3ymwaGndGoNA

Инвеститорите ще трябва да свържат избрания от тях портфейл, с който са закупили токените. Токените ще се появят там незабавно след извършване на искането. 

IMPT ще бъде листнат на борсите в сряда, 7 декември 2022 г. Планирани са три първоначални листвания - на Uniswap, LBank и Changelly Pro.

Защо да си купя IMPT

  • Навлизане в бързо разрастващ се пазар - с покупката на IMPT токени влизате в пазара за компенсиране на въглеродни емисии. Ще имате уникалната възможност да подпомогнете Impact Project в неговата цел за свят без въглеродни емисии. 

  • Успешното комбиниране на блокчейн и опазването на околната среда - екипът, който стои зад IMPT, има за цел да направи това, като съчетае блокчейн и опазването на околната среда по съвсем нов начин. 

  • Използване на NFT - платформата ще използва NFT, за да предостави на инвеститорите проследими и уникални въглеродни токени, слагайки край на измамите, които в момента тормозят пазара. 

  • Партньорство с водещи марки - IMPT постигна партньорства с множество пазарни лидери. По този начин проектът ще достигне до по-широка аудитория. 

  • Огромен потенциал за растеж - всички тези плюсове могат да доведат само до огромен потенциал за растеж.

В заключение

Все още не сте убедени в стойността на IMPT? Проектът има всичко необходимо, за да бъде успешен на пазара - кауза, средства за подпомагането й и партньорства, които да я подкрепят. 

За тези, които все още обмислят да купят токени IMPT, не остава време. Свържете портфейла си и купете IMPT, като използвате Ethereum или USDT. Инвеститорите могат да закупят ETH директно на платформата IMPT, като използват карта. 

Текущата цена на IMPT е $0,023. Екипът имаше планове да изгори всички токени, които са останали след Етап 2, но се съмняваме, че такива ще останат. 

Очаква се цените да бъдат стабилни след началото на публичната търговия. В крайна сметка продуктът е уникален и взаимодейства активно с темата ESG.

Често задавани въпроси

Какво е IMPT?

IMPT.io е нов токен, която завладява света на криптовалутите. Той позволява на инвеститорите - както физически лица, така и компании, да намалят въглеродните си емисии чрез компенсаторни кредити. Екипът, който стои зад проекта, има за цел да подобри настоящата индустрия за въглеродни кредити, като въведе NFT. Чрез партньорствата си с много популярни марки потребителите ще печелят въглеродни кредити, докато пазаруват в техните магазини.

Добра инвестиция ли е IMPT?

Съдейки по това как е протекла предварителната продажба - да, IMPT може да се окаже чудесна инвестиция. Партньорството с водещи брандове, каузата и средствата за нейното подпомагане са само част от нещата, които могат да превърнат токена IMPT в чудесна инвестиционна възможност.

От къде мога да закупя IMPT?

Предварителната продажба на IMPT ще приключи на 11 декември. След това инвеститорите няма да имат възможност да закупят токени на ниска цена, например $0,023. Токените все още са налични на IMPT.io.