Любовта е прекрасно чувство. За съжаление невинаги е безоблачно. В случая с Катя Василева проблемът беше, че майката на гаджето й не я харесва.

Тя винаги се подиграваше на отношенията на младите хора и едва понасяше присъствието на Катя. Въпреки това тя постепенно успя да промени отношението на свекърва си към нея, като прави малки стъпки.

Свекърва ми сипва сол в нарязан лимон, а щом научих защо почнах и аз ВИДЕО

Лоши отношения


„В началото си помислих, че ме мрази само защото не иска да се раздели със сина си“, казва Катя в писмо до jenata.blitz.bg

„Може би е искала да види друга жена до него, която е по-подходяща за нейния идеал. Обаче в мен нямаше нищо страшно, което да я кара да ме мрази така. Отне ми известно време, за да разбера, че не трябва да има страхове и притеснения по мой адрес. Затова реших да променя мнението на свекърва ми за мен“, допълва Катя, която изпрати писмо до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Жената допълва, че това е било дълъг и постепенен процес, но с течение на времето свекърва й почнала да я харесва. Сега те се чуват всеки ден, а свекървата й дори я моли да напътства сина й.

Но как Катя е успяла да очарова свекърва си, която я ненавиждаше в началото, ще научите на jenata.blitz.bg