"Силно ме притесни словото на Бабикян тази вечер (бел. вторник вечер) на протеста - той говори за ценност и морал от позицията си на собственик на сайт за фалшиви новини." Това написа във Фейсбук писателката Калина Паскалева.

"И хората в първите няколко обръча на импровизирания му трибунал го слушаха с отворена уста и викаха след него, каквото им нареди. Изумително нахално от негова страна, чак изглеждаше нереално. Моля, пуснете си монолозите на „Отровното трио“ - освен обидите към депутати и министри, Бабикян прави опити и за плоски шегички - Томислав Дончев имал модерна мутренска подстрижка, ама му била по природа. Е, честно ли това е конструктивно и смешно. И ви е тема ли, бре господа?", пита журналистката.
 

"Тъпо е спрямо интелигентите хора, които видях на протестите и които вероятно имат конкретни желания, тези отровните да са диригентите на протестите.

Според Свиленски (БСП), който в момента участва в „Референдум“ по БНТ, нямало значение кое било лицето на шествията. Не се учудвам от мнението му, все пак неговата партия си извади президента с юмрук да зове за метежи и улични бунтове.

А техни депутати си контактуват с олигарси. Не говоря само за дубайските плажове, и за тези във Франция също", завършва поста си Паскалева.