Дръпнат шалтер, ток няма, „нямате сметка“, но пък имате лихвички и един 6-метров касов бон. 6 метра нерви за кърджалиец, на когото електрозахранването било спряно в мазето, пише 24rodopi.com.

„Брат ми има електромер в мазето, като редовно си плаща месечните сметки чрез Изипей. Само, че там не отчитали малката лихвичка, натрупана към месечната сметка. И така се събират множество малки лихвички в общ размер на 5 лева“, разказва перипетии марка „ЕВН“ известен адвокат в Кърджали.

„EVN спират тока, докато брат ми е на почивка. Прибира се и установява, че в мазето му няма ток. Отива на каса на Изипей, за да плати, но му отговарят, че няма дължима сума.

От там отива на каса в пощата, като получава същия отговор-няма неплатена сметка. Да, но ток няма. Отива в EVN, където любезно му обясняват, че е длъжник, сумата е даже по-малка от 5 лева!

Задължен е също така да заплати 7 лева за включване и като бонус получава този тъй атрактивен касов бон с дължина от 6 метра. Е, сега ми кажете къде има такава държава?“, разказва кърджалийският адвокат.