Очевидно беше, че светът не може да продължи по стария начин - всяка година нов телефон, глезотии, безсмислени кафета, шопинги и какво ли не. Това написа във фейсбук профила си Къци Вапцаров по повод карантината заради коронавируса. 

Ето и цялото послание на шоумена: 

"Обикновено седмицата преди Великден е страстна! Сега имаме цял един страстен месец, с очертаващ се Великден вкъщи (баш при семейството)! Имаме цялото време за размисъл, страдание и преосмисляне на ценностите!

Очевидно беше, че светът не може да продължи по стария начин, всяка година нов телефон, глезотии, безсмислени кафета, шопинги и какво ли не. Ненужни вещи и лигавщини.

Сега е идеалното време да променим съзнанието си. Да осъзнаем, че и малко стига за да сме щастливи, стига да можем да го оценим и да му са зарадваме!

Дано светът осъзнае, че алчността ще го погуби и да промени ИЗЦЯЛО ценностната си система! Разбира се това трябва да стане най-вече в умовете на тези, които го дирижират, големите корпорации, банки и производители на блага! Дано и те са си у дома, при близките, в дни на размисъл! Амин!"