Мъж си купи телешки салам от магазин в Несебър и остана крайно разочарован, съобщава Plovdiv24.bg. Ето какъв пост публикува той във фейсбук:

Здравейте, днес 04.07.23 в 10:29ч. е закупен този телешки колбас от Т-Маркет в Несебър-кръговото на входа на Слънчев бряг и Несебър!

След като се прибрах 15 мин. по-късно след покупката, реших да си направя закуска с колбаса. При опита да отрежа един слайд, той цъфна като майска роза и засмърдя ужасно гадно.

Но от снимката виждате, че годност има и то до август тази година! Колко ли още местни и почиващи са попадали на прясната стока в Т-Маркета?!?

P.S.

Маркетът беше фулл с пазаруващи хора!!!

"А защо просто не го върнете, а се занимавате с глупости, та чак публикации за един телешки салам. Какъвто и да е магазинът, в случая саламът е в срок. Връщате го и те си правят рекламация на доставчика. Все пак не го произвеждат в магазина.", съветва го жена.

"Защото не ми се дават 10 лв за такси и да получа 7 лв обратно. Ps.Тази публикация бе за хората и да са информирани. Чувствах го като граждански дълг!!!…а вие ако сте роднина на управителя или на някой друг от Т-Маркета е друг въпрос!", отговаря човек, който сигнализира във Фейсбук."Аз такъв колбас дадох на кучето си....още ми се сърди."

"Ужас не им е за първи път, аз даже и на кучетата ми не купувам".

"Т-Маркет е под всякаква критика ....от там само цигари нищо друго !!!"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук