Лена Бориславова издаде плановете на новата власт ПП – Бойко в личния си профил във фб. Първата задача е да се свали Гешев, защото в прокуратурата работят като бесни напоследък и свършили за 3 седмица работа, колкото за три години. Засега нямало да бутат Радев, казва Лена, защото има опасност да направи партия и да ги помете на местните избори.

Защо с ГЕРБ? Отговорът е по Ленински прост – нямало с кого друг. Същата Лена на пияна глава с приятеля си Кирчо Петков арестуваха новия си партньор Бойко пред внуците му…Голям екшън и шоу ни чака.

Въпрос към Лена:

Lena Borislavova Кога ще стартирате процедурата за импийчмънт на Румен Радев? До кога държавата ще е изложена на действията на този престъпник, поради бездействието на ПП-ДБ, които на думи ежедневно декларират, че мястото на България е в Европа и НАТО?

Отговор на Лена Бориславова:

Mila Vang, така само ще му направим услуга – ще влезе в ролята на свален герой и ще си подеме местните избори, за които работи отсега.

Обръщение на Лена: Прокуратурата обяви война на парламента!

„ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх.

Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията ( и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет …

В прокуратурата работят като бесни – за 3 седмици свършиха повече работа отколкото за 3 години. Обявена е война на парламента.

Накъде ?

Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но! поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.

Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната.“, завършва мъдро Лена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук