36-годишен мъж на име Радослав Д., на когото преди години е поставена диагноза биполярно разстройство, е шофьорът, който вчера блъсна жена и седем коли във Варна. Това съобщи на брифинг районният прокурор Невена Илиева.

Преди да дойде във Варна, той е споделил с близки, че го преследват „лица от мафията“ и единственият начин да се спаси е да отиде в морския град. Преди да тръгне от дома си, мъжът, който е от добричкото село, е имал скандал с жената, с която живее на семейни начала.


Шеф от КАТ с още потресаващи разкрития за идиота от безумния екшън във Варна ВИДЕО

Все още не е готова експертизата дали е бил употребил наркотици, съобщи районният прокурор. След произшествието задържаният мъж е настанен в болница. Заради високата му температура му е направен тест за коронавирус, който е бил отрицателен.

Изготвя се съдебно-психиатрична експертиза, за да се прецени дали лицето е съдебно отговорно. Днес трябва да му бъде повдигнато обвинение за ПТП с големи материални щети и ще бъде внесено искане да бъде настанен в психиатрично отделение за 30 дни. През този период ще се изясни въпроса с наказателната отговорност.

OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!