Продуцентът и фотограф Виктор Димчев по-рано днес показа снимка, направена точно в 10:32 тази сутрин, която издаде колко въстаници са дошли днес на ЛарготоБЛИЦ припомня, че организаторите на протеста се заканваха днес да е втора част на т. нар. от тях „велико народно въстание“.

Оказа се обаче, че мераците им за голям протест на този етап стигнаха само до ниво „битак“, тъй като съмнителни мургави типове обикалят протеста, а всички го обърнаха го на цирк – навсякъде се разполагат търговци, които пласират китайски знаменца, семки и свирки.

Сега Димчев, който миналата сряда със снимки показа двете лица на протеста, отново разкри каква всъщност е действителността на днешната демонстрация. Това той направи, публикувайки два фотоса от протеста в София.

На първата снимка той написа цитат на президента Румен Радев: „Масовият протест принадлежи на всички граждани“, Румен Радев“

Вторият фотос, който Димчев сподели е по-интересен и с вълнуващ текст. 

„Елате на протест в Сердика! Знаме-китайче, точните найлонки, само за няколко лева и сте част от битката срещу мафията!“, написа той и показа със снимка сериите, който са опънати в центъра на София, парализиран заради „масови“ протест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!