Жълтата електронна страница на Стоянка Георгиева публикува абсолютна лъжа, озаглавена "Протест на ДПС и "Възраждане" приветства с овации появата на Пеевски в парламента".

Слугите на бившата говорителка на Иван Костов толкова се престараха в усилието да угодят на задкулисието, че се изпуснаха в гащите си.

Пасквилът на "Медияпул" предвидимо бе ретранслиран и в изданията на олигарха Прокопиев и апокрифното "издание" "Сега".

За щастие има и обективни медии, които видяха, че председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски присъстваха на антиправителствения митинг, но там нямаше нито политици, нито активисти на "Възраждане", които бяха разположени на съвсем друго място.

От години кръгът "Капитал" се опитва безуспешно да насажда мантрата, че най-евроатлантическата партия в държавата ДПС е "прокремълска", а вчерашното мероприятие с фейк новината за съвместния протест с "Възраждане" целеше именно това внушение.

Читателите ни са достатъчно умни да си отговорят на въпроса и защо посочените по-горе "медии" не са отразили изказването на Делян Пеевски пред сградата на парламента: "Продължаваме, докато не се преборим с Иво Прокопиев, а не хората да живеят бедно и да плащат за соларните му паркове и грабежите".

Неудобната истина за олигарха Прокопиев и неговия доскорошен аватар начело на правителството Кирил Петков тепърва ще излизат наяве и ще стряскат съня на кукловодите им!

Неудобната истина удря като ток задкулисието и той ще е много по-силен от този, който се произвежда в соларните паркове на Прокопиев.