Брат Галев го няма, но парите му явно са си на място. Любовницата на Пламен Галев – Юлияна, се радва на нова луксозна придобивка.

Къдрокосата красавица е прибавила още една кола към огромния си автопарк. От няколко месеца брюнетката щъка из родната си Дупница с последен модел „Мерцедес“ G класа, докладваха съграждани на държанката на Брат Галев, пише в. "Уикенд".

Любовницата на брат Галев яхна уникален джип СНИМКИНовиниИнформация

Юлияна се сдобила с возилото в началото на тази година. Джипът пристигнал при нея директно от завода на мощния автомобилен гигант. Возилото е снабдено с всички екстри, решено е в актуалния син цвят и струва около 300 000 лева.

Любовницата на брат Галев яхна уникален джип СНИМКИНовиниИнформация

Брюнетката, която няма нито ден трудов стаж, защото още като ученичка се залюбва с издирвания от Интерпол Пламен Галев, добавя по някоя нова кола на всеки 2 години. Смуглата красавица къта в гаража си лъскаво Порше „Панамера” за близо 200 бона и с над 350 конски сили, решено отново в син цвят, който явно й е любим.

Брюнетката притежава и лимузина „Ауди А 8“ за поне 100 000 лева, джип „Рейнж Роувър“ за още 100 бона, както и няколко по-скромни коли, които се използват от семейството на Юлияна. С всички автомобили автопаркът й надхвърля 1 милион лева.