Апокрифна електронна страница на подсъдим бизнесмен се опита да се заяде неуспешно с главния прокурор Иван Гешев по повод празничния му пост за Деня на Независимостта.
В старанието си да се заяде с обвинител №1, корпоративната медия го обвини, че се е опитал да промени българската история по повод написаното от него, че България е "първата национална държава в ЕС".

Явно желанието си на всяка цена да изровят нещо, с което да уязвят Гешев, от въпросното издание явно не са проверили, че подобна реплика се съдържа в речта на председателя на Европейския съвет Доналд Туск на 11 януари 2018 година в Народния театър.

"Добре, че един от приоритетите на българското председателство е бъдещето на Западните Балкани – кой друг, ако не Вие, потомците на Спартак, наследниците на най-старата държава, Вие, които никога не сте загубили бойно знаме в битка – кой друг би бил на висотата на тази важна и изключително трудна задача да се поднови европейската перспектива за целия регион?
Вие винаги сте били решителни и смели, което потвърдихте в последните години", казва Туск в препълнената зала на Народния театър.Заслепените от злоба и омраза задкулисни медии, обаче си мислят, че българският народ ще повярва на манипулациите им и ще забрави за криминалната приватизация, която сътвориха техните господари.

Уви, българският народ почита предците си и няма да предаде паметта им.