Попълнете търсена ключова дума или фраза

„Медикус, Денто, Галения 2018“ показва иновации за по-прецизно лечение

https://blitz.bg/obshtestvo/medikus-dento-galeniya-2018-pokazva-inovatsii-za-po-pretsizno-lechenie_news632582.html Blitz.bg Пловдив, България 12 Окт. 2018, 14:22 404 прочита 0 коментара
Панорама на модерната индустрия за здравето ще покаже изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“ от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив. Водещи български и чуждестранни компании участват в 24-ото издание на най-авторитетния делови форум за медицина, стоматология и фармация у нас.
 
 Тук е мястото, където най-добре може да се види как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.  Производители и дистрибутори ще предложат медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.
 
 Изложителите представят иновации от последно поколение, основно от областта на денталната медицина. Те са  ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение.
 Втората актуална линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също се презентират интересни новости, като ергономично оборудване, щадящи процедури, широко спектърни продукти и други разработки.
 
 За първи път в Европа ще бъдат показани нови апарати за електролечение, които  съчетава принципите на древното медицинско изкуство на Изтока със съвременна електронна технология. Терапията е неинвазивна, без медикаменти и активира защитните резерви на човешкия организъм.  Уредите може да се използват както в лекарските кабинети при широк кръг заболявания, така и в домашни условия срещу болка, грип, травми, изгаряния, измръзване и за оказване на първа помощ.
 
 Експозициите дават възможност на специалистите да се информират за най-актуалните тенденции, за научни постижения в различни области медицината и за новости в практиката. Те ще могат да се възползват от преференциални цени на изделията и от безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Панаира.
 
 Всичко това привлича всяка година  няколко хиляди посетители, като по-голямата част от тях са собственици на дентални и медицински кабинети и центрове, мениджъри и специалисти  от България и съседните държави. Изложбата е интересна също за широката публика с предлаганите продукти за домашна употреба.
 
„Медикус, Денто, Галения 2018“  е част от Дните на здравето и хобито. Паралелно с нея се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (17-21 октомври), Панаир на колекционерите „Булколекто“ (19-21 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа,  изложение на американски автомобили и мотоциклети (20 и 21 октомври).
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам