Приятел на български шофьор, пътувал на злополучния ферибот в Йонийско море, който се запали край Корфу, моли за информация всеки, който знае нещо за него. Мъжът се казва Христин Тишевишки и е от Кнежа.


До този момент семейството му няма никаква вест от него, пише glasnews.bg."Моя съпруг също е от издирваните. Държа връзка със семейство, което е на острова. Ако науча нещо от тях, ще споделя веднага.
Моля се за всички да са живи!", написа съпругата на друг издирван българин - Рангел Дърмонски, за когото също все още няма информация.Близките на двамата мъже не губят надежда те да са се спасили и отново да ги прегърнат. Ако някой има полезна информация за Христин и Рангел, нека да я сподели!

Припомняме, вчера стана ясно, че спасителите са открили телата на двама от пътниците във ферибота в Йонийско море. Все още не е уточнена националността на жертвите. Близките на издирваните, сред които има 7 българи, пътуват към мястото, за да разпознаят загиналите.

Пак вчера бе открита и първата жертва от огнената стихия до Корфу. Тялото на 58-годишният Евангелос Малесиадас бе намерено овъглено в кабината на камиона. Спасителната акция продължава. Ако информацията се потвърди, то се издирват още 8 лица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ