Съпругата на Пламен Бобоков отново провокира в социалните мрежи-този път се пусна  по черен сутиен, сини обувки и бял костюм. Тънкият й намек се съдържа в текста под снимката-според нея облеклото й символизира руско знаме, станало флаг на руснаците, които са против войната в Украйна.

Снимката идва на фона на напрежението между Румен Радев и ПП-ДБ относно Русия и Украйна, пише Трибюн.

В петък се проведе многолюден протест срещу президента, на който присъстваха политици от ДБ-ПП и техни симпатизанти. Подкрепата към позицията на Президентството за неутралитет на България спрямо конфликта Украйна-Русия не е изненада. 

Започна се! Крясъци и псувни под прозорците на президента, както разтръби US посолството СНИМКИ

Бобокови често могат да бъдат видени сред ВИП гостите на мероприятия, организирани от Румен Радев и съпругата му Десислава Радева. Според запознати Бобокова е засичана и на лични срещи с Румен Радев, както и с Пламен Узунов.  

Самата Бобокова активно се опитва да си изгради имидж на извисена обществена личност, присъствайки на всяко модно събитие на Любомир Стойков. Но успоредно с това майката на три деца не се свени да публикува в Мрежата полуголи снимки по монокини и да позира в предизвикателни пози.  

„Бяло - синьо - бяло знаме появило през февруари 2022 е символ на …. ?“, написа Бобокова.

Идеята за синьо-бяло знаме се заражда по време на демонстрациите в Берлин още в първите дни на руската инвазия. Единствено не става ясно на какво е символ е черният сутиен на Бобокова. 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук