"Всичко започна с рутинна проверка заради това, че съм мотоциклетист и бях спрял и имаха възможност да ме проверят", така започва разказът на един моторист в мрежата, цитиран от Sofia24.bg.

"След като се установи, чe номера на мотора не се вижда заради позицията, в която е. Заради тази и още една такава нередност имаше словесно напрежение, но аз от своя страна не съм използвал епитети или псувни насочени към тях.

Очаквах развоя на ситуацията като през това време сърфирах в интернет на няколко метра до полицейската кола. След като изчаках 5 мин. отидох до прозореца на водача за да разбера какво следва.

Полицая, който малко по късно разбрах, че се казва Владимир Петров Петров ми каза да се отдръпна защото съм пречел на колегата. В отговор на това му казах, че искам да разбера за какво става въпрос и какво следва.

Получих второ предупреждение с думите:

-Това е полицейско разпореждане пречиш на колегата.


В отговор отново му казах че искам просто да разбера какво се случва тъй като ме засяга пряко и тогава ми бе нанесен първия удар. Последваха още множество удари като през това време аз не съм отвръщал по никакъв начин.

След като и шофьорът на патрулката се включи, ми бяха поставени белезници и бях свален на земята по лице.

Тогава за моя изненада започнаха да ме ритат в главата яростно в резултат на което получих средни телесни повреди като счупвания и хематоми.

В полицейската кола на път към районното ми бъркаха в очите в следствие на, което са неузнаваеми.

В районното ми пуснаха ток в главата и в слабините, за да подпиша документ с невярно съдържание, в който пише, че съм ги бил нападнал, а това е чиста лъжа и мъченията пак казвам бяха с цел да ме принудят да ги подпиша.

Това е една много кратка версия на едно преживяване свързано с много болка с продължителност към 4 часа.

В полицията (първо районно град Варна) изядох още много бой и получих не една обиди и заплахи. Буквално бях изтезаван", пише потърпевшият и иска съдействие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук