Най-известният пластичен хирург у нас д-р Ангел Енчев е броил цели 14 000 лв. за щастливите номера на двата суперлуксозни мерцедеса, които кара заедно със съпругата си. Това разказаха пред в. „Телеграф“ негови близки, пред които майсторът не женския тунинг се е похвалил.
 

С 906090 стои на поръчковия S клас купе AMG, който кара хирургът, а СВ 906090 е изписано на регистрационната табела на белия джип от същата марка, модел GL, шофиран от жена му Теди Велинова.
 
„За него тези пари са един силикон“, възмущават се граждани. Според тях е необяснимо избиване на комплекси да хвърляш хиляди левове за регистрационни табели, вместо да ги дариш на деца сираци. 

Подобен кич е характерен само да български новобогаташи, за които е харастерно да натрапват богатството си в очите на бедния български народ.
 
На всичкото отгоре добилият скандална слава покрай "Господари на ефира" хирург е качил социалните мрежи фотосесия с поръчковия „Мерцедес“, пред който позира неговия брат близнак Невен Енчев – също пластичен хирург.

Явно по този начин Енчеви искат да се изтъпанят пред обществото и да се саморекламират.
 


За 6-цифрен номер по избор таксата, която се плаща в КАТ, е 7000 лв. След поскъпването на номерата по избор с промяна в тарифа номер 4 преди месец, щастливите табели залежават. Причината е, че цената се вдигна от 30 на 300 лв. Всеки ден поне един баровец пръска 7000 лв. за 6-цифрен номер, който може да съдържа и само букви или само цифри.