С днешните си идеи да блокират ключови кръстовища в столицата протестиращите вбесиха много хора. И показаха как не трябва да се прави. 

Сред десетките разгневени в мрежата е и музикантът Петър Димитров, който е шеф на една от големите компании за продажба на музикални инструменти и ценни пиана и рояли. 

Ето какво написа той на страницата си във Фейсбук:

"Скъпи протестиращи, съгласен съм с вас, че има огромни проблеми в българската политика. Но вече предупредих, че основателното ви недоволство е грозно използвано и манипулирано.
 
Уважаеми "организатори" на протестите. Бяхте ни омръзнали да приказвате едни и същи неща, а като дойдат избори да ги губите катастрофално. И вместо да се скриете в миша дупка, сега плетете гнусни игри с очевидно нечисти пари. 

Няколко пъти в живота си участвах в протести и ние блокирахме цялата държава, спяхме на "Орлов мост", имаше барикади по изходите на големите градове и управляващите наистина нямаха шанс. Или трябваше да пратят танковете, или да хвърлят оставка.
Но бяхме много!!!

А вие, "ОРГАНИЗАТОРИ", успявате да съберете шепа хора, блокирате кръстовища и единственият резултат, който постигате, е да вбесите съгражданите си.

Пречите само на тях. Намерете начин да притесните властта. Няма да ви споделя всичките си мисли, докато днес висях в задръстванията и жегата с безброй димящи коли... Много екологично, целесъобразно и естетично. И кой измисли и финансира замерянето с пъдпъдъчи яйца!?!?

Блокирани кръстовища от тридесетина протестиращи!?!?

Вие сте за Оскар и започвам да се съмнявам, че го правите нарочно, защото не изглеждате толкова тъпи!!!"