Недосегаемият Иво Прокопиев поднесе нова порция злостни интриги срещу премиера Борисов в завяхващите си "медии". Цяла седмица жълтите електронни страници на розовобузия идеолог на кръга "Капитал" замърсяваха публичното пространство, за да се натягат на новия му приятел Цветан Василев.
След като машинацията с "Дойче веле" бе разобличена, сайтовете на Прокопи(ев) подеха нова опорна точка - защо Борисов не отговарял на "интервюто" на Цветан Василев.

Нищо че само допреди няколко месеца "Капитал" и "Дневник" заклеймяваха Василев и наричаха КТБ пирамида, а Прокопиев проглуши телевизионните студия, за да говори за нечисти схеми.

И това, ако не е абсурд - босът, отхапал част от най-апетитните парчета от българската икономика по време на мафиотската приватизация на учителя си Иван Костов, да получава трибуна, за да громи банка, до която не може да се докопа? Още по-абсурдно е, че задкулисната симбиоза Прокопиев - Цветан Василев се допълва и от лелите и чичковците от "Протестна мрежа", които Василев наричаше "болшевики".

Сега "болшевиките" са адвокати на обвиняемия Цветан Василев и държат той да получи отговорите си директно от Борисов, когото предодоха на прокурор, защото не е свалил руски самолет.
 

Разбира се шоуто няма да е пълно, ако в него не участва Татяна Дончева. Както медията ни прогнозира още преди седмица, неуспялата адвокатка отново ще се изяви от телевизионното студио, за да "разгроми" задкулисието, в което иначе се спотайват господарите й. Този път режисьорите са решили да поднесат малка изненада и вместо в сутрешните блокове ще пробутат Дончева в "Комбина".

Нищо ново под въздушното ни пространство. Просто идват избори!

Ивайло КРАЧУНОВ