Кървавото, непобиращо човешкото съзнание убийство на 11-годишната Никол всъщност е втори удар за нейната майка в много кратък срок. „Оставете ме да я погреба, не съм в състояние да кажа нито дума повече – сега!”, каза Мими Ставрева.

Тя работи като маникюрист в студио за красота на бургаската улица „Булаир” 12. Мими е била разделена със своя съпруг Любомир Йончев, от когото е малката Никол. Любомир Йончев се е преместил в Лондон след раздялата им, където намира нова любов. На 7-ми юли той подписва официално брак с красивата млада казахстанка Юлия. Малката Никол не е била игнорирана от празника на баща си и е била поканена на тържеството. Според техни близки момиченцето било щастливо и се отнасяло съвсем нормално към мащеха си. Даже двете са си направили и фотосесия след празненството.
 

Никол в края на миналата учебна година

Вчера Любомир Йончев е написал на стената си във фейсбук: „Сладката ми Никол си отиде”, под който статус има многобройни съболезнования от негови приятели. Неговата нова съпруга Юлия също е сложила черна лента и свещи на своя профил във фейсбук, засвидетелствайки съпричастност към мъката на своя любим.

„Любо обожаваше Никол и тя се чувстваше винаги специално дете – от нищо не е лишавана. Убедена съм обаче, че баща й е липсвал в дома, затова е водела този двойнствен живот, за който сега говорят от прокуратурата. Възможно е и много да е страдала заради раздялата на нейните родители", каза близка на семейството.


За рождения си ден Никол винаги е получавала най-големите торти

Никол Йончева беше заклана от 15-годишния Иван Иванов в неделя около 17:20 ч. в асансьора на бл. 108 в жк „Меден рудник”. Според все още непотвърдени от прокуратурата данни двамата с Иван смятали да се качат на покрива на този блок, за да пушат наргиле.

Иван Иванов е ученик в СУ „Петко Росен” в жк „Меден рудник”. Двамата са се видели за втори път в неделя, запознавайки се във фейсбук седмица-две по-рано. Самият той не живее в този блок. Не е ясно какво ги е накарало да търсят подходящо място извън своите домове за подобно занятие.


Никол приела безусловно новата на жена на своя баща – Юлия

Убиецът е заявил, че са се скарали, защото не можели да се разберат къде точно да запалят ориенталската лула.

Междувременно стана ясно, че окръжните магистрати в Бургас са решили да оставят осмокласника Иван Иванов, обвинен в убийството на 11-годишната Никол, в ареста.

На 15-ти септември Никол трябваше да бъде петокласничка в училище „П.Р. Славейков” в центъра на Бургас.

Утре в 11 часа е погребението й.

Майката категорично отказва да разкрие повече подробности около трагедията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и снимки: Флагман.бг