Виненият микс с натурален плодов сок Verano Azur FUSION се очертава най-хитовата напитка това лято. Предлага се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол.

По-нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти, разказват от избата производител New Bloom Winery.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от техните енолози и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация.

Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед.

За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли.

„Verano Azur FUSION се стреми да отговори на новите очаквания на най-младите потребители и защо не, да ги спечелим да опитват и харесват вино. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винения микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION.”, споделиха от избата-производител New Bloom Winery.

В световен мащаб интересът към нискоалкохолни винени миксове расте. Нещо повече – дори най-престижните винени конкурси създадоха отделни категории за подобни продукти. Verano Azur FUSION е първият подобен микс в портфолиото на New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия.