Попълнете търсена ключова дума или фраза

Няма да повярвате, но е факт! Топлофикацията във Враца опрости дългове за хиляди левове на семейство с пет деца

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/nyama-da-povyarvate-no-e-fakt-toplofikatsiyata-vv-vratsa-oprosti-dlgove-za-khilyadi-levove-na-semeystvo-s-pet-detsa_news776668.html Blitz.bg

От дружеството ни разказаха историята за нелекия живот на седемчленното семейство Костови, което обитава апартамент в жк „Дъбника“

Враца, България 21 Окт. 2020, 13:25 1037 прочита 0 коментара
Традиционно у нас думите , „парно“, „сметки“ „дългове“ са свързани повече с  отрицателни емоция. Една от топлофикациите у нас направи нещо което не се случва много често.

За поредна година „Топлофикация Враца“ направи сериозен жест към свои абонати, като опрости натрупалата се сума като задължение в началото на отоплителния сезон.  
 
От дружеството ни разказаха историята за нелекия живот на седемчленното семейство Костови, което обитава апартамент в жк „Дъбника“ във Враца.
 
„Семейство Костови бяха натрупали задължения в размер на 7100 лева за периода 2009-2016 г. Историята на многочленното семейство ни трогна много и не можехме да останем безучастни към съдбата им. В семейството работи само бащата, тъй като майката се грижи за 10-годишния Мишо, който е с увреждания. Н

е мога да не обърна внимание и да не изразя своята огромна и искрена благодарност към семейството, за това, че въпреки изключително затрудненото положение, родителите не са спирали да изплащат частично сметките си за отопление.“ – разказа изпълнителният директор на Топлофикация Враца инж. Михайлов.
 
„Имаме общо 5 деца. Двамата ни големи синове са студенти. Учат за инженери, като единият е избрал специалността „Топлотехника“. Двете дъщери са в 11 и 2 клас, а Мишо, който от раждането си е с придружител, е в 4 клас и посещава дневен център „Зорница“. И тримата учат в СУ „Н.Войводов“. Съпругата ми е постоянно с Мишо, но не е личен асистент, защото не е одобрена по програмата“, разказва бащата Цветан Костов.“
 
„Жестът на „Топлофикация Враца“ ни трогна дълбоко и сме им много благодарни за разбирането през годините и за това, че направиха този голям подарък към нас.

Голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип, защото тази подкрепа ще ни даде възможност да се погрижим още по-добре за децата си“, признава бащата, който въпреки примамливи предложения от чужбина е решил да остане тук и да помага на съпругата си в грижата за голямото си семейство.
 
През годините „Топлофикация Враца“ участва в различни кампании със социална насоченост. Често служителите й се включват с лични дарения за различни каузи.
 
„Социалната отговорност винаги е стояла във фокуса на Топлофикация Враца. Ние осигуряваме топлина не само в пряк, но и в преносен смисъл. Жестът към семейство Костови е само още една проява на загриженост и уважение към редовните клиенти и коректни потребители на топлинните услуги.“ – заяви инж. Михайлов.
 
   
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам