Само на 25 километра по асфалтов път от Пловдив се намира Дедево. Селото е сгушено на североизточния склон на Чернатица, рид от Западните Родопи, а красивата му природа и чудна атмосфера радва местните и гостите му, пише Глас нюз бг.

Грозни прояви не липсват и в него, а проблемът е до болка познат - боклуци, които се метнати на места, съвсем неподходящи.

Жена е станала свидетел на следствието от  проявата на неизвестен, решил да изостави непотребния си хладилник на път край селото.

Използваната вещ се откроява ярко на фона на пролетната гора. Възмутената родопчанка използва социалните мрежи, за да призове виновника да поправи грешката си и да премести боклука. Тя не пести силни епитети, като допълва, че постъпката ще бъде осъдена от всеки, милеещ за природата.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

"Ако идиотът, направил това е в групата, да се самосезира и да си прибере ламарините. И знай, простако, всеки, който мине покрай тях и милее за природата, ще те кълне", пише Звезделина К.

Случката буди недоумението на местните жители. Те не намират обяснение за хвърлянето на подобна вещ в гората. Металът със сигурност няма да се разгради скоро и ще продължи да грози природата.

"Как може? Това са хора, без капка мозък в тиквата", гласи едно от мненията.

"Ще му го върна у тях!", кани се жена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук