Мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж "Градина", е полицай от Бургас. Това обяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев.

Той посочи, че служителят е в системата на МВР от октомври 2023 г. Работил е в 4 РПУ. Той ще бъде дисциплинарно уволнен.

Пострадалият младеж и неговия приятел са предоставили снимки на агресора, които са били разпространени в полицейски групи и различни формати и така е разкрита неговата самоличност, разкри Кангалджиев. Служителят е на 21 години и е в системата на МВР от съвсем скоро - от ноември 2023 година. Той е в изпитателен срок и работи в патрулно-постовата дейност.

Припомняме, че Владимир Радев и негов приятел разказаха, че са безпричинно бити по време на парти. Те са отишли на организирано събитие за Джулай морнинг. Както БЛИЦ писа пострадалият обясни, че са били в бар на събитие за Джулай морнинг. При влизането бутат декор и пица, след което охранител посяга на едно от момчетата.

„Аз отидох да видя какво се случва, още преди да съм се доближил, получих силен удар в лицето и падам на земята. Приятели ми казаха, че ми е разбита челюстта. Аз не усещах нищо заради адреналина“, обясни Владимир.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!