„Дъщеричката ни Анжела вече си има сестриче и е много, ама много щастлива. С нетърпение очаква да ни изпишат и да се приберем у дома, в Стара Загора!“, развълнувано съобщи старозагорката Красимира Иванова, чийто мъничък син Паоло загина прегазен на пешеходната улица в Града на липите навръх 2 юни 2014 година. Мъничката Бела се родила със секцио в столичната УМБАЛ „Надежда“ точно в 9,00 часа в Деня на влюбените и свети Трифон Зарезан 14 февруари.
Момиченцето е заченато ин-витро, както и първите две деца на Краси и Иван Иванови. Тежало 3 759 г и е високо 52 см , съобщили на финала на раждането лекарите д-р Ташков и д-р Игов, съобщава "Монитор". 

След случилото се с Паоло дълго мислехме със със съпруга ми какво да правим. Заедно решихме , че имаме потребност от още едно дете, което да расте заедно с Анжела...“, коментира психоложката, която много пъти след трагедията е казвала че „за тази болка лек няма!“.

Във времето, което отмина от трагичния за семейството й ден тя се включи много пати в различни инициативи за опазване живота на децата по пътищата.Сред тях бяха и специално изработените стикери „Аз съм бъдещето. Пази ме!“, с които стартираха пилотите от възстановеното автомобилно състезание „Писта Стара Загора“ през 2016-а година.

Трагедията с мъничкото момченце се разигра около 19,00 часа на метри от училище „Васил Левски“ в центъра на Стара Загора докато то карало велосипедчето си по пешеходната улица. Върху него връхлетя джип Ланд Ровър, каран от 44-годишният бизнесмен Георги Сапунджиев, който отишъл да прибира сина си - ученик и навлязал в зоната въпреки множеството забранителни знаци край мястото. Мъжът не видял детенцето, защото то попаднало в т.нар. „мъртва зона“. Година по-късно, на 9 юли 2015 година ВКС потвърди присъдата на Сапунджиев – 6 години затвор ефективно и 8 години без право да управлява МПС.

Трагедията на семейство Иванови стана катализатор на многохилядни демонстрации в Града на липите с искане за налагане на доживотни присъди за шофьори-убийци на деца. И до днес на мястото, където издъхна Паоло могат да бъдат видяни оставени детски играчки, жалейки и цветя.Веднага след трагичния инцидент входът към централната улица „Цар Симеон Велики“ беше затворена с тежки бетонни кашпи, поставяни бяха и огромни надписи „Забранено за автомобили!“.Въпреки взетите мерки обаче не са редки случаите, в които водачи навлизат в зоната и поставят под угроза живота на деца и разхождащи се с тях родители.