2,5 години след тежката си загуба, родителите на 4-годишния Паоло, който бе прегазен на пешеходната зона в Стара Загора, очакват третото си дете.
На 2 юни 2014 г. на пешеходната улица "Цар Симеон Велики" в Стара Загора 43-годишният Георги Сапунджиев прегази и уби на място 4-годишния Паоло Иванов. Шофьорът навлязъл с джипа си в забранената за коли зона при опит да направи обратен завой и прегазил момченцето. То карало велосипеда си, а на няколко метра били родителите му Иван и Красимира Иванови и неговата близначка Анжела. 

На 9 юли миналата година Върховният касационен съд потвърди окончателно 6-годишната ефективна присъда на Сапунджиев. 

Днес Красимира и Иван Иванови очакват новата 2017 г. да им донесе най-скъпия подарък - третото им дете. То ще бъде момиченце. 

"Ние все още се съживяваме. Не мога да кажа, че това е нещо, което можем да преодолеем до края на живота си. Но трябваше да продължим заради Анджела, която заслужава щастлив живот. Човек е много трудно да се справи сам с такива емоции, но аз потърсих помощ. Не мисля, че има възмездие за такова нещо. Но макар че има някакво наказание за шофьора, това не носи никакво облекчение", сподели Красимира Иванова пред bTV.

Тя и съпругът й Иван са заедно от 22 години. В продължение на 15 години двамата чакат своето дете, докато накрая след няколко опита ин витро при д-р Стаменов, Красимира забременява с близнаци - Анджела и Паоло. След загубата на момченцето им, двамата отново искат да станат родители.

"Всъщност ние още преди да си отиде Паоло, вкъщи обмисляхме да имаме още едно дете. Но след като това се случи, аз имах много силен порив да се видя с д-р Стаменов. Той е един много специален човек в нашето семейство. И в момента, в който отидохме при него, беше ясно какво искаме да се случи. Но всичко е в Божиите ръце - това бе негово решение - кога и как ще стане", допълни майката. 

Тя сподели, че през изминалите две години най-голямата им мечта била да имат друго дете. "На мен ми беше ужасно трудно. Но благодарение на работата, да съм зает по цял ден, успях да се справя със загубата. Един баща не може да не плаче, когато е загубил детето си. Но имахме мечта, да имаме друго дете. И тази Коледа чудото се сбъдна", каза Иван Иванов.