Конкурсът обявен от Елпром Троян под надслов „Моята Приказна Коледа“ завърши на 15.01.2018г. и наградата грабнаха момичетата придобили популярност като манекенките. Град Троян осъмна с новината как в малките часове на нощта движението било затруднено поради фотосесия наразгорещени манекенки. Летяли пожарни, таксита и така целият град заживя с разконспирирането на фурора. Агенция БЛИЦ даде заслуженото и освети темата в национален ефир, а темата остана и до ден днешен като гореща, тема на деня.

Кампанията на Елпром Троян бе с идеята да се възроди традицията всяка от големите 10 фирми в град Троян да прави коледна украса на администрацията си. Инициативата да възродим коледния дух и украсяването на коледните дръвчета пред административните  сгради на големите фирмите бе в основата на инициативата на Елпром Троян. Днес обаче манекенките дадоха още една идея, която заслужава цялото внимание да бъде насочено към тях. Това е обявеното от тях намерение да дарят наградата от 1 000 лева на дете в нужда, което е истинско коледно чудо. Награждаването на манекенките ще бъде на 26.01.2018г. Елпром Троян обяви че ще удвои дарението като и завода ще дари 1 000 лева за детето в нужда, това е истинският смисъл на „Моята Приказна Коледа“

Тук е мястото да отбележим, че преди 20 години всички троянски предприятия: Лесопласт сега Велде, Винпром Троян, Хемус, Балканфарма сега Актавис, Машстрой сега Калинел, Елма сега Елпром Троян,  Витекс,  Тончо Стаевски и Хлебозавода Троян, както и Община Троян,имаха украса пред административните си сгради, а град Троян изглеждаше като зимна приказка. Днес нещата не изглеждат така.