Попълнете търсена ключова дума или фраза

Патентно ведомство разработи 4 нови електронни услуги!

https://blitz.bg/obshtestvo/patentno-vedomstvo-razraboti-4-novi-elektronni-uslugi_news619176.html Blitz.bg София, България 09 Авг. 2018, 09:35 562 прочита 0 коментара
Успешно приключи софтуерната разработка по проекта за подобрения на фронт офиса (ECP2 – Major improvements to front office), изпълняван в рамките на сътрудничеството на Патентно ведомство на Република България и Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост. Това става ясно от публикация на държавната институция в социалните мрежи.

В рамките на проекта беше извършена основна технологична модернизация на съществуващите електронни услуги по заявяване на марки и дизайни и 23 услуги по заявяване на вторични действия по вече заявени марки и дизайни.

По време на проекта бяха разработени и 4 нови електронни услуги, свързани с марките и дизайните. Обновената версия на фронт офиса предстои бъде пусната в реална експлоатация.
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам