Водач на "Мерцедес" успя да засенчи всички безумни изпълнения по пловдивските улици, съобщава Plovdiv24.bg, позовавайки се на възмутен гражданин. 

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте, скъпа редакция. Все си мислех, че вече няма простотия, която да ме учуди по нашите булеварди и ето, че в 08:30 в час пик на 12.11.2019 един водач на "Мерцедес" успя да засенчи всички безумни изпълнения.

"В 08:30 в час пик, движейки се по най-натоварената пътна артерия в града - бул. "Цар Борис III-ти Обединител", едва ли бихте очаквали да ви изскочи кола в насрещното. На кръстовището с ул. "Граф Игнатиев" срещу МБАЛ "Тримонциум" се случи точно това.

Черният мерцедес си стоеше най-спокойно в наша лява лента отсреща и се чудеше накъде да поеме. Водачите от моя поток пък бяха принудени да спират и да го заобикалят в недоумение", разказва пловдивчанинът.

"Клаксоните и сигналите с ръка не помагаха на водача на луксозното возило и той си стоеше чинно, чакайки някакъв светлинен сигнал от не знам кой светофар. Абсолютно недоумение буди у мен фактът как въобще се е добрал до тази позиция, без да бъде отнесен от насрещния трафик и каква е била целта на упражнението.

Може би е идвал от ул. "Капитан Райчо" и е решил да спести обикалянето през тунела за обратен завой. Това означава, че е изминал над 150 метра в насрещното платно на булеварда. Истински виртуоз!", посочва в заключение гражданинът.