Продължава издирването на основния заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов. През изтеклата нощ не се появи официална информация за залавянето му.  

Още вчера МВР отправи молба към всички граждани, които имат информация за издирваното лице за престъплението в град Нови Искър, да я подават. Това заяви на брифинг Антон Златанов, зам.-директор на СДВР. 

Профайлъри разказаха как касапинът Росен е избил цялото семейство и защо е захвърлил трупа на Кети в кладенец!

Освен това той помоли хората да внимават, ако случайно срещнат Росен Ангелов и да се отдалечат на безопасно разстояние. Старши комисарят не пожела да коментира дали заподозреният за зверските убийства е въоръжен. 

Стана ясно защо Росен е убил първо Неделчо и сина му с много куршуми, а после натикал Кети в джипа

„Към момента мога да кажа, че издирваме лице за извършено тежко престъпление в град Нови Искър. Лицето е обявено за издирване със снимка. Умоляваме всички граждани, които имат информация да я подават. Анонимността им ще бъде гарантирана. Могат да използват и лично съобщение в социалните мрежи, по телефон, при познат полицай, по какъвто начин искат”, посочи Златанов. 

Росен побеснял, че Кети го зарязала заради по-младия Неделчо и се върнал от чужбина, за да отмъсти жестоко!

Той допълни, че целият състав на МВР е инструктиран да приеме подобен тип информация и тя да бъде обработена своевременно. „Ако дадем цялата информация, с която разполагаме, ще бъдат затруднени нашите действия и последващите действия след това. Стараем се при всеки момент да даваме информацията, която може да бъде давана. Всичко останало ще попречи на работата ни”, каза още зам.-директорът на СДВР.

Той съобщи още, че днес се очаква специален брифинг на МВР, на който ще бъдет дадени нови подробности по случая.

Мрежата завря в епична полемика: Наистина ли Росен Ангелов е касапинът от Нови Искър?!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ