Този извършител е житейски правдоподобен, но не означава, че той е извършил убийствата. Мотивът е много личен, емоционален. Ако той е извършителят вероятно е имал отношения с Кети Кюхова. Връзката не е потвърдена официално от полицията, но така твърдят всички медии. Това е връзката с убийствата – минава през Кети. Това заяви бившият следовател и настоящ адвокат Людмил Рангелов в ефира на bTV.

„Сигурно е допуснал грешки. Някъде из помещенията или в автомобила да има негови отпечатъци. Едва вчера откриха телефона на Кети. Винаги при първоначалните огледи, ако не се намери предмет, който очакваш да е там, правиш втори, трети оглед. Възможно е да има кръв от него и той да е бил наранен. Кръв или косъм“, коментира още експертът.

По думите му Росен Ангелов може да е навсякъде.

„Излезе информация, че е подготвен планинар, може въобще да не е в района, в който го търсят“, посочи той и допълни, че за един опитен планинар не е проблем да отиде достатъчно далече.

„Малокалибреното оръжие остава малки следи по дрехите и при първия оглед може да не са отчетени тези следи и затова да има такава версия, че е много хладнокръвен“, смята Рангелов.

„Оръжието вероятно е незаконно притежавано. На черния пазар не са много оръжията. Едва ли е планувал точно с това оръжие да извърши убийствата. Бил е в затвора преди 30 години, но едва ли е получил свидетелство. Това е по-дамско оръжие“, каза още той.

По думите му Росен Ангелов е опасен за цялата държава, за цялото население.

„Този човек няма какво да губи. Всеки, който му се препречи може да бъде жертва, защото ако го хванат, няма какво по-голямо наказание да получи.

Той има поведение на социопат и психопат. Това е проблем на МВР. Този човек трябва час по-скоро да бъде неутрализиран.

Припомняме, че Росен Ангелов е основният заподозрян за шесторното убийство в къщата на ужасите в Нови Искър. МВР го обяви за издирване, като уточни, че може да е въоръжен и много опасен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!