Здрави и отговорни млади българи се събират в отряди, които искат да сложат край на анархията, която предизвиква т.нар. "Отровно трио" Минеков, Хаджигенов и Бабикян. Доброволците са се видели вчера до кино "Арена" в столичния квартал "Младост" и са имали готовност да пометат незаконния палатков лагер, който блокира вчера кръстовището до посолството на Румъния на бул. "Ситняково".
"Писна ни от безумието на това "Отровно" трио ли, кафяво трио ли е? Не може да блокират стотици автомобили, в които се возят малки деца в горещините. Какви са тия, та да си позволяват да затварят Орлов мост и булевард "Дондуков" и то в пиковите часове? Полицията не трябва да ги пази! След като не се намесват да ги разчистят, поне да не ни пречат - ние сами ще ги изметем", не крият гнева си доброволците.

Нормалните хора са отвратени от предводителите на протеста - Хаджигенов, който е семеен приятел на банкера беглец Цветан Василев, бащата на фалшивите новини Бабикян и Велислав Минеков - произхождащ от тъмночервен комунистически род. За него, Вежди Рашидов, разкри че е отраснал по почивните станции на комунистическия елит, а баща му Величко е правел скулптори на Людмила Живкова и Тодор Живков. С днешна дата Минеков се прави на демократ, навлякъл овехтял елек от пазара "Илиенци".

"Откъде накъде Бабикян ще се разпорежда колко часа ще бъде блокирано румънското посолство? Той да не е кмет на София? Какъв е този наглец, че ще държи блокиран цял град заедно с Минеков и Хаджигенов. Трябват ни само 10 минути, за да изчистим барикадите и палатките, в които поркат пияници", категорични са доброволците, в които възмущението се надига като кипящ вулкан. Те се определят като отговорни български граждани, които искат да се спазват законността и реда. И дават за пример полицията в Берлин, Лондон и Париж, която не се поколеба да използва сила, когато бяха затапени възлови пътни артерии.

"Хората отделят от скромните си заплати за данъци, от които се плащат пари на полицаите. Тяхната работа е да отстраняват беззаконието. Нека от полицията кажат колко акта са съставили на нарушителите от Орлов мост и блокираното пространство пред Министерски съвет, защото се съмняваме че изобщо има такива. Нито една уважаваща себе си държава не може да толерира хората, които създават хаос - в случая индивидите Минеков, Бабикян и Хаджигенов", бесни са младежите.

Цветан Василев пие каже с боса на БОЕЦ Георги Георгиев в Белград

Доброволците дават още един шанс на полицията да разчисти напълно незаконните блокади и се заканват, че ако това не се случи, те ще влязат в действие.

В същото време БЛИЦ научи, че гравитиращото около Цветан Василев НПО -" БОЕЦ", прави отчаяни опити да събира хора, които да атакуват правителството на Борисов и главния прокурор Гешев.

Явно олигарсите, които стоят отстрани, са отчаяни от решителната реакция на Борисов и са готови да окървавят протестите, за да свалят от власт кабинета и обвинител №1, за да овладеят възлови постове в държавата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!