Разгоненият поп, който притеснява ученички и мастурбира, докато ги снима с айфона си в градския транспорт, избяга в Гърция. Това разкриха част от жертвите на извратения поп Никодим. Те са научили за местонахождението на духовника, докато са давали показания срещу него в полицията, пише "Телеграф".
След публикациите за скандалния монах пет от жертвите на Никодим са били привикани в сградата на столичната полиция. За всяка от тях е бил отделен поне час, в който е дала обяснения за поведението на попа, колко е висок, какви на цвят са очите му, как е бил облечен и какво точно й се е случило. При старта на разследването обаче станало ясно, че схимонахът е в Гърция. 

Гнусно: Поп дебне момиченца в софийското метро, показва им члена си и ги приканва да... (СНИМКИ)

"Казаха, че след статиите се е изплашил и се е скрил там. Но скоро би трябвало да се върне и да бъде арестуван", сподели 17-годишната Йоана след разпита в СДВР. 

Последната жертва на попа е 15-годишната Анастасия, пред която на 5-ти май той развявал члена си в метрото. Друго непълнолетно момиче - Симона, пък изпрати клип, на който се вижда как Никодим, чието светско име е Виктор Чаев, усилено пипа половия си орган, докато я наблюдава във влак. 17-годишната Йоана пък се сблъскала с попа в трамвай номер 5. 

Разбра се кой е извратеният поп, който мастурбира пред ученички в градския транспорт в София, историите му са потресаващи! (СНИМКИ)

"Не спираше да ме снима с телефона си. Уплаших се, преместих се на друго място и той ме последва. После пак така. Все идваше възможно най-близо и ме зяпаше. Изкарах си акъла", споделя момичето. 

Решила да слезе на площад "Македония", а той хукнал след нея. Успяла да се скрие и той изгубил дирите й. 

Съселяните на перверзния поп Никодим повдигнаха завесата около драматичното му минало

Междувременно студентът на Никодим - Митко Карамачев, който му е и съселянин от петричкото село Първомай, призна, че всички в региона мислят, че духовникът е мъртъв. "Тук се говори, че са го утрепали, след като разкриха извращенията му. Никой не го знае къде е", призна Митко.