18-годишният Красимир Пеев за пореден път влезе в полицейските хроники на ОД на МВР-Бургас. Този път криминално проявеният тийнейджър се помисли за Рамбо и започна да раздава юмруци на непознати, пише "Флагман". 


Екшън сцената се разиграла на 15 юни, около 21:30 часа, когато Красимир нападнал в гръб случайно разхождаща се двойка в района на бившия магазин "Пикадили" в жк. "Изгрев". Пеев ударил момчето, като целта му била да открадне вещите му.

25-годишната бургазлия - жертва на криминогена, изобщо не очаквал, че докато се разхожда с приятелката си, ще бъде натръшкан от непознат. В един момент обаче усетил силен трасък в областта на гърба и в следствие на удара паднал на земята, а телефонът му буквално изхвръкнал от ръцетe му. Именно тогава Красимир грабнал телефона и  побягнал в неизвестна посока. 

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите от Пето Районно управление в Бургас установили извършителя на деянието.  18-годишният Пеев направил пълни самопризнания и върнал отнетия мобилен телефон.

По случая е образувано бързо производство.