Лампите на велоалеята към бургаския кв. Сарафово са с монтирано 5 G, убедена е бургазлийката Красимира Атанасова, пише "Флагман"..

В най-голямата фейсбук група на бургаските колоездачи  тя предупреждава, че „предавателите вече са инсталирани”, съветва ги да внимават и предупреждава и „започнали да умират пчелите, след което следвали хората”.

„Да, сигурно! Всеки преминал автоматично бива микрокопиран, за да го следи къде ходи кметът”, с чувство за хумор, коментират бургаски колоездачи.

Красимира Атанасова обаче настоява, че истината се криела от хората, а тя го знаела, защото „се занимавала с тези технологии”. „Когато светофарът е червен – не пресичаш, защото знаеш какво ще последва”, предупреждава будната бургазлийка, за която мнозина биха казали, че е любителка на конспирациите.

Повече от очевидно е, че профилът не е фалшив, а на реален човек, който очевидно смята, че наближава край на хомосапиенс и причината ще е 5G мрежата. Атанасова убеждава бургазлии, че след 5G ще дойде „чипирането”, след което щяло да настане „масов мор”. „Властта има техника за хиляди левове против електромагнитна радиация – и в службите, и в домовете си”, смята тя.

Красимира Атанасова публикува и картинки от неизвестен източник, които според нея доказвали наличието на 5G технология в лампите

Само преди месец живущите в два блока в суперцентъра на Бургас пощуряха, защото бяха убедени, че до Дома на Нефтохимика е монтирана 5G антена.

Мрежата от ново поколение всъщност дори не е тествана в Бургас.

Междувременно бургаски зевзеци посъветваха хората, които се притесняват от 5G да „препикават потниците си – това пазило от радиация”.