23- годишна пловивчанка оцеля по чудо след три опита за самоубийство. Историята на младата дама звучи невероятно, но е факт. Момичето било настанено със счупен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги", след като преди седмица направила първия си опит за самоубийство. Тя скочила от балкона на апартамента, в който живеела, но тъй като жилището било на втория етаж, тя се озовала в болницата с фрактура, пише "Трафик".

Неуспешният опит очевидно не я отказал да свърши със себе си и вчера тя отново се опитала да сложи край на живота си. Изляза на терасата на ортопедията, която е на 5-я етаж и скочила. Съдбата отново се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4- я етаж. Жената, с която били в една стая веднага подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу. Успяла да стигне до 4-я етаж точно за да види как момичето се прехвърля през парапета. Успяла да я хване за ръката, но не могла да я задържи, докато дойде помощ и упоритата дама полетяла надолу. 

Смъртта този път изглеждала неизбежна, но късметът на пловдивчанката отново се оказал по-голям от ината й. Тя паднала върху снежна пряспя до една кола и отново оцеляла. За съжаление този път е с доста сериозни наранявания и животът й е в опасност. Настанена е в КАРИТ.

Лекарите правят всичко възможно, за да я спасят и се надяват девойката да оздравее.