Всяка вечер алкохолици и наркомани окупират детската площадка, намираща се на ул. "Цар Симеон I" 131 и на гърба на ул. "Константин Величков" 4 - в центъра на Бургас. Събират се на беседката, пият, дрогират се и буквално спят там. Това алармирал читател на Флагман.бг, който изпраща и потресаващи кадри. 

Той се оплаква, че децата са принудени да играят на улицата, тъй като ги е страх от мъжете, които се събират на площадката. "Често се събират големи компании, а след употребата на голямо количество алкохол, или други вещества, стават агресивни. Вдигат шум и се карат помежду си", пише в сигнала.

Красивото кътче, направено за децата на Бургас, буквално е превърнато в кочина. Боклуците, които мъжете оставят след себе си, е ужасяваща, а смрадта е непоносима. 

"Силно се надявам контролът да бъде затегнат. Наясно съм, че нито Община Бургас, нито служителите на Титан са виновни за тази мизерия. Дори напротив - те правят всичко възможно, за да ни отърват от нея, но не помага. В района е монтирано видеонаблюдение, нека да видят какви ги вършат тези лица тук и да предприемат мерки", пише очевидецът.