Група тийнейджъри системно тормозят жителите на блок 84 в жилищен квартал „Тракия”. За това сигнализираха пловдивчани, които са подложени на всекидневния терор от виковете, песните и боклука от младежите.

От месец на беседката пред блока, веднага след учебните часове, група момичета и момчета се събира на раздумка. Компанията прекарва с часове на пейките, играейки карти, пушейки и пиейки бира.

След всяка седянка, живущите заварват покъртителна гледка, типична за бунище, а не кът за почивка, пише TrafficNews.

Как купонясва 13-годишна пловдивчанка: Алкохол, „бело" и Инстаграм ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ 18+

Понякога купоните на открито продължават до малките часове на деня, а живущите прекарват дългите часове бодувайки.

„Събират се следобед около 16:00 – 18:00 часа и се започва сериозен тормоз за живущите, който продължава до полунощ,  че и след това.  Викове, крясъци, шум от бутилки, а на сутринта - безброй фасове по земята, шишета и опаковки. Родителите на тези деца, за огромно съжаление не упражняват нужния контрол”, оплаква се хората.

По думите им, самата беседка, която е обвита с найлон е и опасна.

Тя едва се крепи, а самите тийнейджъри допълнително я рушат, стъпвайки по седалките и сядайки по облегалките.

„Най-скоро време ще има пострадало дете, в следствие на самото им безотговорното поведение и държание. След като стане това, ще има да се чудим, кой е виновен и кой не си е свършил работата. Напоследък случаите с пострадали непълнолетни зачестиха, дано следващия такъв не е точно на тази беседка!”, допълниха възмутените пловдивчани.

Те приложиха към сигнала си снимков и видео материал, на които ясно се виждат и чуват действията на учениците. Някои кадри са заснети 20 минути след полунощ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!