Лято е и времето е толкова прекрасно, а млада самотна майка има нужда от нас в борбата с тежко коварно заболяване. Нефисе е млада жена, самотна майка на две прекрасни момченца от гр. Русе.

До преди няколко седмици тримата имат нормален живот, но всичко се променя, когато тя чува най-страшната диагноза -рак. Нефисе е диагностицирана с фоликуларен лимфом. Фоликуларният лимфом е вид неходжкинов лимфом и представлява рак на В-клетките.
 


Тази седмица Нефисе замина за преглед в болница Gaziosmanpasa в Турция и ѝ бяха направени пет скенера, биопсия на костен мозък, кръвни изследвания, генетичен тест и още разработки на първата биопсия.
 

Другата седмица, когато излязат резултатите от всички изследвания, ще бъде изготвен план за лечение и също така ще имаме нова проформа за цената на лечението ѝ.
 

Нека да ѝ покажем, че когато се обединим няма невъзможни неща! Помагайки на нея, помагаме и на нейните деца, тези две момченца имат нужда от нея! Нека бъдем хора и отворим сърцата си! Нека помогнем на тази млада майка, да бъде до децата си!

Благодарим Ви от все сърце!

Епикризи:


 


 


Дарителска сметка:
IBAN: BG41RZBB91551058085810
BIC: RZBBBGSF
Нефисе Османова Хаскова
Paypal : [email protected]