Шокираща история разказва мъж в социалната мрежа Фейсбук, която е споделена стотици пъти. Рифат Рифат от Добрич обяснява как племенникът му е бил блъснат от кола и откаран в болница, но никой не искал да потърси отговорност от шофьора.
 

Ето какво пише мъжът:
 
„Днес получих много лоша новина! Моят племенник е бил блъснат от една джипка! И фрапиращото е, че нито полицаи, нито лекари са на страната на детето поради факта, че шофьорът е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич.
 


Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата.
 
Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много жалко за пропадане на българското общество!
 
Като казах общество имах предвид хората, които по някакъв начин пречат да се получи възмездие. Даже в съдебна медицина не са им издали медицинско.
 
Моля ви, приятели, споделяйте, за да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите?
 


На работа разказах на моите колеги докъде може да се стигне, ако имаш пари, че корупцията рушветът са на много високо ниво.
 
Детето има сътресение на мозъка и зъбите му са счупени“.


 
Междувременно ОДМВР-Добрич пусна официално съобщение, което гласи:
 
„6-годишно момче е било блъснато в село Драганово.
 
Инцидентът е станал около 8 часа вчера. Лек автомобил „Грейт Ховър”, с добричка регистрация, управляван от 18-годишен шофьор е блъснал детето, което внезапно е излязло да пресича пътното платно.
 
Шофьорът на автомобила е откарал пострадалото дете до Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич. Вследствие на инцидента, момчето е било настанено в МБАЛ - Добрич за наблюдение с комоцио и контузна рана, без опасност за живота“.