Да, вече не съм областен координатор на "Има такъв народ". Да, свързано е с посещението на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Това заяви пред "Конкурент" Росица Кирова. 

Както БЛИЦ съобщи, днес лидерът на "Има такъв народ" я заличи като местен представител на партията, след като тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него.

На мястото на Кирова застава Светла Стойкова, която, по думите й, е "доблестен млад човек".

"Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от "Единни за промяна" свършихме доста, за да стартира проектът. Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът", коментира Кирова.

Борисов пак подкара джипа и обяви голям успех в Северозапада ВИДЕО 

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов.

"Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията.

Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си", добави Кирова.

На шега напористата дама каза, че не е облякла бяла риза – "като за разстрел" при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.

В интервю за "Труд" тя освен това допълва, че не Слави Трифонов, а Тошко Йорданов й съобщил, че е изключена. Накратко, казаха ми, че моето поведение можело да подложи на атаки партията, казва тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!